مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه آخرین تصمیمات در مورد نحوه تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان را تشریح کرد.

سهام عدالت

به گزارش همشهری آنلاین، محمد باغستانی با بیان اینکه تاکنون بالغ بر سه میلیون و ۶۰۰ هزار مشمول سهام عدالت فوت کرده‌اند، اظهار کرد: سرویس‌هایی برای شناسایی وراث و انحصار وراثت افرادی که فوت کرده‌اند وجود ندارد. در واقع اطلاعات انحصار وراثت‌ها متعلق به سال ۱۳۹۷  به بعد است که به صورت الکترونیک صادر شده‌اند. در حالی که جمعیت کثیری از افراد قبل از این سال فوت کرده‌اند. بنابراین باید مدل دیگری طراحی شود که به صورت برخط باشد.

وی ادامه داد: در واقع از آنجایی که آمار مشخص نیست،  باید  احدی از وراث یک مرتبه به یک محلی مراجعه کنند که جزئیات این فرایند پس از نهایی شدن سرویس‌ها اطلاع رسانی می‌شود. البته از آنجایی که جمعیت زیاد است فرایند با یک تقسیم‌بندی زمانی صورت می‌گیرد که افراد معطل نشوند. برای انجام مقدمات چند ماهی فرصت لازم است.

کد خبر 767383
منبع: ایسنا

پر بیننده‌ترین اخبار اقتصاد كلان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهروند IR ۱۳:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۲۶
    1 0
    واقعأ خجالت آور است !!!! مسئله به این سادگی را اینقدر پیچیده و لاینحل میکنید !!!! برگه انحصار وراثت را همه متوفایان دارند وراث یا انفرادی ویا دادن وکالت به یکی از وراث سهام را دریافت میکنند ،وگرنه جهت احقاق حق باید پرونده کیفری تشکیل داد !!!! بر چه اساس و قانونی حق وراث را بلوکه کرده اید؟؟؟؟
  • IR ۱۲:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۴
    0 0
    سود پول های بلوکه شده وراث را چه کسی پرداخت خواهد کرد? به چه حقی جلوی فروش سهام عدالت را گرفته اید؟